28.2.11

Lep dan danas

Rekoh da moram današnji dan negde da zapišem. Pomislih, najbolje ovde. :)
Prva stvar: posle punopunopuno vremena jedenja u krug viršli, hleba, proje, viršli, hleba, proje, danas je jeo supu. Jeo je on i juče i prekjuče supu pod teškim ucenama i pretnjama, ali danas je JEO i izgledao kao da u tome uživa. Ja naravno plakala.
Druga stvar: logoped Tanja zvala i u razgovoru ga mnogo pohvalila da napreduje, kaže da i vaspitačica Ruška ima super utiske.
Treća stvar isto jako lepa. Prvi put da ga je neko zvao na rođendan. Mislim, išli smo mi x puta na rođendane, ali to su sve bili kod rođaka i dece naših prijatelja. Zvala je Mašina mama, rekla da Maša mnogo voli Miku i da je insistirala da on bude pozvan na njen 3. rođendan. Jako sam srećna zbog toga što Mika ima drugaricu.
A znate li koliko Gosp. dečak voli svoju seku? Ovako su pilići zaspali držeći se za ruke:2 comments:

  1. Mika...
    Vrlo pozitivna promena u komunikativnom smislu, kao i po pitanju integracije u kolektiv, što je i krajnja suština svih naših životnih priča...Manipulativni deo intelektualnih sposobnosti nadprosečan...verbalno(jezički) sada niži od proseka ALI mi Miku nismo uopšte mogli da razumemo 2010 - mart. Savršeno jasno što ga sada deca žele u svom društvu i što se polako ostcaruje jedna lepa interakcija (i verbalna i neverbalna)...Što Mika sada komunicira na nivou dijaloga složenom rečenicom, razumljivom. Mama i tata prepoznali potrebu za radom u kritičnom periodu usvajanja govora i isplatilo se..
    Mikin logoped Tanja http://www.logoped.org.rs/

    ReplyDelete
  2. Hvala na svemu, Tanja!

    ReplyDelete

Ostavite komentar: